İlçemiz Hendek Sosyal Hizmetler kurumu tarafından ilçede dağılmayı bekleyen gıda paketlerini Hayat Arama Kurtarma Derneği üstlendi. 

İlçemiz Hendek de faaliyet gösteren Hendek Kaymakamlığına Bağlı Hendek Sosyal Hizmetler kurumunun planladığı ve isim ve adres listeleriyle gerçekleştirdikleri gıda dağıtım faaliyeti dün gerçekleşti.

Faaliyete gün boyu Hendek in çeşitli mahallesinde ikamet eden ve Sosyal Hizmetler Kurumunun listesinde yer alan ailelere yardımlar ulaştırıldı.

Gerçekleştirilen yardım faaliyetinde 270 kadar ailenin ziline basılarak, paketler teslim edilip listelerden işaretleme yapıldığı dağıtım faaliyetini, gönüllü olarak Hayat Arama Kurtarma Derneği yönetimi ve üyeleri üstlendi.

Hendek’in sosyal yardımlarını Hayat ekipleri dağıttı.

Düzenlenen proje ile bayram öncesi alınması gereken tüm paketler ailelere ulaştırıldı.

Bu Nedenle Hendek Sosyal Hizmetler kurumunun müdür Gülşen Fatma Dursun şunları belirtti ; “"Allah Hepinizden razı olsun, uzun zamandır böyle dağıtım faaliyetlerini yapıyoruz, birlikten güç doğal , birlikte olunca daha kolay oluyormuş bu akşam 270 hane sizlerin sayesinde ulaşıldı. Hayrı getirenden den , dağıtan dan herkesten allah razı olsun.  Allah kabul etsin emeğinize,sağlık hayırlı günlerde başka işlerde karşılaşmak üzere. Daha önceden planlayarak bu faaliyetlerimiz sürecektir. Tüm ekibinize canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum, ramazan bayramınızı kutlar, tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Hayat arama kurtarma ekipleri bayramda da faaliyetlerini aralıksız sürdürdüklerini belirtti.