Birkaç saat önce yaşanan sağanak yağış sonrasında, çıkan görüntüler sonrasında Muhtar iskefiyeli gelecekte imza kampanyası düzenleyerek, sorunları ilgili mercilere taşımaya hazırlanıyor.

Muhtar İsmet İskefiyeli Konuyla ilgili olarak şöyle bir mesaj yayınladı ; ‘Hiç bir kuruluşun İlçemiz Hendek’i ve Yeni Mahalleyi  Zehirlemeye hakkıda yok yetkisi yoktur. Aşağıda görüldüğü gibi belirli fabrikalar zehirli dumanları zehirli atıkları bu şekilde dışarı atıyorlar. Zaman zaman uyarılara ramen kimsenin umruna değil. Bizler fabrikaların çalışmasından yanayız Ama sen kazanırken bizleri zehirlersen bizlerde gereğini yapmamız gerekir. En kısa süre içerisinde kendilerine çeki düzen vermezler ise Yeni Mahallede İmza Toplayıp Gerekli mercilere müracaat edeceklerini belirttiği bir mesaj paylaştı.’

Hendek Yeni Mahalle Muhtarı Ateş Püskürdü…

Zaman Zaman Hendek Haber ihbar hattına gelen ihbarlar sonrasında bölgede şiddetli koku şikayetiyle bölgede incelemelerde bulunmuş, fakat o esnada kokuya rastlanmamıştır. Sanayi kuruluşlarının yerleşim yerlerine her geçen gün yaklaşması beraberinde yeni sorunları getirmekte.

Bölgede faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının su ve çeşitli atıklarını mahallede yer alan su kanallarına bırakmak suretiyle çevreye zarar verdiği, bu zararların önlenmesi amacıyla çalışmalar sürdürüldüğü öğrenilirken, yaşanan durumlar bölge sakinlerini rahatsız ettiği şikayetleri sürüyor.

Hendek Yeni Mahalle Muhtarı Ateş Püskürdü…