Bundan tam 14 gün önce Hendek Nuriye Mahallesinde Babasının yanından ayrılan ve bir daha haber alınamayan Şaban Altındaş ilçe genelinde didik didik aranıyor.

Akli dengesinin iyi olmadığı belirtilen, zaman zaman kaybolduğu öğrenilen, Hendek Aşağı Hüseyinşeyh mahallesinde ikamet eden Şaban Altındaş  14 gündür kayıp.

Kaybolmasının 3. gününde başlatılan çalışmalar, gece gündüz demeden sürdürülüyor.

Hendek Kayıp Şaban’ı arıyor…

En ufak duyum, görgü şahidi, benzerlik ve ihtimalleri karşılayarak kayıp kişinin bulunması için her yolu deneyen ekipler, kaybolan şahsın bulunması için adeta seferberlik ilan ettiler.

Hendek Uludere ve Hendek il sınırlarının dışına çıkan gönüllü ekiplere, Jandarma ve  Afad Sakarya Timlerinin yanı sıra bölgeyi çok iyi bilan Sake Sakarya Arama Kurtarma ekipleri arama faaliyetlerini, havadan destekli dron ve karadan tüm ihtimalleri düşünerek aramaktalar.

Hendek Kayıp Şaban’ı arıyor…

Gelinen süreçte, ekiplerin artırılarak, daha kapsamlı arama faaliyetlerine bugün itibariyle geçildiği öğrenilirken, kaybolan Şaban Altındaş dan hala kesin somut bir bulguya ulaşılamaması, akıllarda bir çok soruyu getirmekte.

Kayıp Şahsın gören veya fark eden vatandaşların Polis ve Jandarma ekiplerine haber vererek aramalara destek olmaları bekleniyor.