İlçemiz Hendek Hacıkışla Mahallesinde bu sabah sabay saatleriyle saat 09:00 sularında yaşanan traktör devrilmesi olayında 6 kişi çeşitli şekillerde yaralandı.

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanlarından olan Hendek Hacıkışla mahallesinde sabah saatleriyle 09:00 sularında fındık bahçesine gitmek üzere hareket halindeki olan 54 AEN  plakalı traktörün devrilmesi sonucunda kaza meydana geldi. 

Jandarma Komutanlığına gelen ihbar üzerine Hacıkışla Mahallesi Köyyeri mevkiinde kendilerine ait olduğu öğrenilen ve fındık bahçesine giden H.Ç. isimli şahsın idaresindeki,  Massey Ferguson marka 54 AEN … plakalı traktör ile tarla yolunda seyir halindeyken zeminin ıslak ve rampa olmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarla yolunun sağ tarafına şarampole takla atmak suretiyle kaza meydana geldiği.

Hendek Hacıkışla da traktör devrildi, 5 kişi yaralandı…

Tarlaya gitmek için o esnada arka römorkta bulunan S.Ç. ve H.T. isimli şahıslar yapılan ilk müdahalelerin ardından 112 sağlık ekiplerince Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Akabinde  S.Ç. ve H.T. isimli şahısların hayati tehlikesi olduğundan dolayı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. 

Yaşanan kaza sonrasında inceleme başlatıldı.