İlçemiz Hendek de yaşanan olayda Hendek Dikmen Yaylasında kaymakta olan S.K adlı vatandaş, kontrolünü kaybetmesi sonucu bir binaya çarptı. Yaşanan Kazada yaralanan vatandaşa AFAD Sakarya ekipleri yardım elini uzattı…

Hendek Dikmen Yaylasında kayarak binaya çarpan vatandaş kurtarıldı…

Hendek Dikmen Mahallesinde yaşanan olayda, yaylada kaydığı idda edilen S.K adlı vatandaşın, kontrolünü kaybetmesi sonucu bir binaya çarpmak suretiyle yaralandığı, yaşanan olay sonrasında bölgede mahsur kaldığı ve kurtarma ekiplerine haber verdiği öğrenildi. 

Olay Yerine sevk edilen Sakarya AFAD arama kurtarma timleri  şahsın bulunduğu alandan bölge sakinlerinin destekleriyle kurtardı. 

Yoğun kar yağışının yaşandığı Hendek Dikmen yaylasına, traktörler ve iş makinalarıyla çıkan kurtarma ekipleri, yapılan kurtarma çalışmasının ardından şahıs 112 acil ekiplerine teslim etti.

Hendek Dikmen Yaylasında kayarak binaya çarpan vatandaş kurtarıldı…

Acil Yardım ekipleri S.K adlı vatandaşı öncelikli olarak ilk müdahalenin yapılması için Hendek Devlet Hastanesine sevk ederken, Hastanedeki ilk müdahalenin ardından vatandaş Hendek den sakarya Eğitim araştırma hastanesine sevk edildiği öğrenildi… 

Bölge Jandarma komutanlığı olayın yaşanmış ve oluş biçimini araştırmak üzere çalışma başlatıldığı öğrenildi.