Bir süre önce sosyal medyadan yaptığı paylaşım nedeni ile Hendek Belediyesindeki işine son verilmişti. Elvan Dedecan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sahip çıktı...

6 yıldır Hendek Belediyesine Bağlı şirkete Çalışan Elvan Dedecan 25’nci Dönem Milletvekili Ali İnci nin Bulunduğu bir fotoğrafa Altında “Vatana Millete Hayırlı olsun dayı ben bu durumdan şunu öngörüyorum Hasan Serdar Baykal Hendek Belediye Başkan Adayı ve Peşindede Başkan saygılarımla” sosyal medya paylaşımının hemen ardından Hendek Belediyesindeki Ekiplerince iş akdi fesh edilerek kapı önüne konulmuştu. 

Hendek Belediyesi Meclis Toplantısında konuyla ilgili olarak Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na bu durum sorulmuştu. Hendek Belediye Başkanı verdiği cevapta ; “Belediyeler Siyaset Yapılacak Kurumlar değil Belediyelerde Çalışan herkes hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun işinde yapacağı işten sorumludur. Siyaset yapacaksa başka mecralarda bunu yapabilir kişisel tercihini istediği yerde istediği şekilde kullanabilir bizde bu tür paylaşım yapan arkadaşımız ile  ilgili kanun maddesi gereğince İşlem Yapılarak bu arkadaşımız İlgili Maddeden Çıkarılmıştır.” cevabını vermişti.

Hendek Belediyesinden kapı önüne konulan Elvan Dedecan’a Sakarya Büyükşehir Belediyesinin Sahip çıktığı öğrenildi.

Elvan Dedecan’ın Sakarya Büyükşehir Belediyesinde Şoför olarak işe başladı.