Hendek Cumhuriyet Alanında yer alan Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan program Noksel İlkokulunda kutlama programı ile devam etti.

Düzenlenen İlköğretim Haftası Kutlama programına Hendek İlçe  Kaymakamı Halil İbrahim ACIR, Hendek Belediye Başkanı Turgut BABAOĞLU, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sabri DOĞAN, Şube Müdürlerimiz Tuncay ALİOĞLU ve Bahattin AYDOĞMUŞ, sınırlı sayıda öğretmen, öğrenci ve veli katılım sağladılar.

Hendek de İlköğretim Haftası Kutlandı

Gerçekleştirilen Programda Hendek  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri DOĞAN bir konuşma yaptı. Konuşmasında; "Değerli öğretmenlerimiz, evlatlarımız pozitif bilimlerin yanında milli ve manevi değerlerimizi öğrenme ve yaşatma da üzerlerine düşen bütün görevleri saygı ve sevgi temelinde kendilerine amaç edinmişlerdir. Sevgili öğrencilerimiz, birlik ve beraberlik ruhu içinde, geleceği aydınlatan ayrı bir değer ve güneş olmaya devam edeceksiniz. 2023 hedeflerine ulaşmasında en büyük sorumluluk ve görev siz gençlerimizindir.

Hendek de İlköğretim Haftası Kutlandı

Bizler de eğitim camiası olarak tüm imkanlarımızla öğretmenlerimizin, sevgili evlatlarımızın, velilerimizin, saygıdeğer halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceksiniz. Hepimizin ilköğretim Haftası nı kutluyor, 2020-2021 eğitim öğretim yılınız ilçemiz başta olmak üzere milletimize, devletimize hayırlı olmasını başarılara vesile olmasını temenni ediyorum." dedi.


Hendek de İlköğretim Haftası Kutlandı