Hendek Akova Mahallesinde bir garip olay yaşandı. Vatandaşın bahçesinden yol açıldı… Açılan yol elektrik direğine gelirken, arazi sahibi yolun açılmasında adaletsiz davrandığını iddia etti. 

Böylesi Türk Filmlerinde görülmesi, Hendek İlçesi Akova Mahallesinde yaşanan olayda, proje kapsamında vatandaşların arazilerinden yol geçirileceği belirtilirken, iddialara göre yola terk lerinin yapıldığı arazilerde, yola terkin tek taraftan yapıldığı, yapılan terk sonrasında da yolun elektrik direğine geldiği belirtildi.

Hendek de bir garip yol hikayesi…

Arazi Sahibi yaşananları şöyle anlattı ;”

“Bir yol düşünün yolun projesi  imkan varken  sola kaydırılarak iki komşu arazi eşit miktarda yol terk etmesi gerekirken tek kişiye yüklen ve yolu direğe denk getir... tam Türkiye lik bir proje… Bu işte teknik olarak hem suistimal hem görevi kötüye kullanmak var buna kim imza attı böyle bir saçmalık olabilir mi yada bunun böyle olmasına kim karar verdi yada bu kararda kim etkin rol oynadı benim arazime 11 m t. edeceksin yan taraftan hiç almayacaksın üstelik yolu direğe denk getirip projeye imza atacaksın yada attirilacaksin... İlk fırsatta mahkemeye vereceğim ve kimin bu işte parmağı varsa hakkımı ona helal etmiyorum . U. evde çoluk çocuğunuza nasıl ekmek yediriyorsunuz... hiç mi Allah korkunuz yok hicmi Ahirete İmanın yok Yazıklar olsun...” dedi..

Hendek de bir garip yol hikayesi…

Şimdi yolun kim veya kimlerce bu  şekilde düşünmeden açıldığı ve böyle bir adaletsizliğin yaşanıp yaşanmadığı konusunda yargıya başvuracağını belirten arazi sahibinin karşısına nasıl çözüm yolu çıkacağı merak ediliyor…

Şimdi direkmi yoldan yol mu direkden çıkarılacak. Diğer bir konuda yolun eşit oranda terk edilmediğini idda eden arazi sahibi, bu konuda yapılan haksızlığın bir an önce önüne geçilerek yolun adil ve nizami şekilde düzenlenmesini istiyor...