Eğitimci Yazar Ayperi Ferda Oral’ın yürüttüğü ‘’Ruh Beden Zihin  Bilgelik Atölyeleri’’ eğitim sohbet uygulama içerikli  çalışmalarıdır. Çalışmalar katılımcı sayısı ve akışa uygun olarak  yaklaşık 4 saat süren  interaktif katılımlı süreçlerdir.

Bu atölyeler süresince, insan varlığının bütünlüğünü oluşturan Ruh beden zihin senkronizasyonu, bilinçaltı sembolleriyle, uygulamalı ve aktif  katılımlı çalışmalarla sunulur.

Eğitimlerde kullanılan, çeşitli renk, şekil, obje ve uygulamalar  sembolizmaların  duyu organlarımızla anlaşılabilir yansımalarını sunar.

Çalışmalar bedensel  şifa uygulamaları da  içermektedir. Etkinlik kapsamında akışa uygun olarak kadim nefes, ses, içe dönüş çalışmaları yapılmaktadır. Yazar etkinlik kapsamında yeni kitabı ‘’Yolda Bulursun Aradığını’’yı imzalayacaktır.

Atölyelerin Genel  İçeriği
Ruh Beden Zihin Senkronizasyonu
Tasavvuf ve Kendini Bilme Sanatı
Bilgelik Öğretileri
Varlığın Hakikati
Müzikle Şifalanma Teknikleri
Sembollerle Bilinçaltı uygulamaları
Kadim Nefes  Teknikleri ve Uygulamalar

Ayperi Ferda Oral Kimdir?

Ayperi Ferda Oral, Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dil Öğretmenliği mezunudur. Çocukluğundan beri süregelen rüyaların gizemli kapılarını aralamak üzere çıktığı yolculukta uzun yılları kapsayan içe dönüşler, manevi süreçler geçirmiştir. Ehl-i tasavvuf üstadlardan kadim bilgelikte kendini bilme, raça şastr, metafizik, parapsikoloji, kuantum düşünce, müzikle şifalanma teknikleri, hareket terapisi, manevi şifa, Hz. Mevlana ve İbn-i Arabi öğretileri, simya, kadim nefes öğretileri, tasavvufta nefesler, zikirler, esmalar ve daha birçok konuda eğitimler almıştır. Halen Anadolu Üniversitesinde İlahiyat öğrenimi görmektedir.

Oral’ın, Türkiye Eskrim Şampiyonluğu’ndan Olimpiyat sporculuğuna, eğitimcilikten yazarlığa uzanan bir yaşam öyküsü vardır. Yirmi yılı aşkın süredir yurtiçi ve yurtdışında çeşitli eğitimler vermektedir. Dergi ve gazetelerde tasavvuf, kadim bilgelik öğretileri, simya gibi ana başlıklar altında yazıları yayınlanmaktadır. ‘’Yolda Bulursun Aradığını’’ kitabı Selis Yayınlarından çıkmıştır. Avrupa Birliği Ulusal Ajansı bağlantılı bir çok uluslararası projenin koordinatörlüğünü de üstlenen Oral’ın yürüttüğü eğitim projesi, 2017 yılında Avrupa’nın En İyi Eğitim Projesi seçilmiş, Letonya’da Sparni ödülüne layık görülmüştür.

‘’ Ruh Beden Zihin  Bilgelik Atölyeleri ‘’ adını verdiği çalışmalarla 2 yıldır Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde yüze yakın uygulamalı eğitimler vermiştir. Bunun yanı sıra ‘’Ahsen-i Takvim Sohbetleri’’ Youtube kanalında varoluş manalarına dair programlar yapmaktadır. Kadim bilgelik öğretileri kapsamında yürüttüğü ‘’Ahsen-i Takvim Bilgelik Okulu’’ ile yurtiçi ve yurtdışında çalışmalarına devam etmektedir.

Melek Değişim Atölyesinde
Başvuru için : Melek Başkalyoncu
İletişim :05342218817