İlçemiz Hendek Nüfren Beylice Mahallesi Mevkliği Hendek - Gümüşova İstikametinde gitmekte olan otomobil saat 14:30 sularında sevk ve idaresini kaybederek yol kenarındaki direği yıkarak şarampole uçtu.

Sakarya İli Hendek İlçesi D-100 otoyolu Beylice Mahallesi  Sakarya Düzce istikameti seyir halinde olan Yılmaz T. (53) yönetimindeki  81 A**  5** plakalı Beyaz otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki beton elektrik direğine çarpmak suretiyle yıktı ve şarampole yuvarlandı.

Yaşanan Kazada otomobilde bulunan diğer şahıslar dan Kenan Ö.(57), Arif Z. Y.(75) isimli şahısların yaralı olarak Hendek Devlet Hastanesine 112 ekiplerince sevk edildiği öğrenildi.

Yaşanan Kaza sonrasında yıkılan direk nedeniyle elektrik kesintisi yaşanırken, yaralıların bulundukları alandan çıkarılması için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralılardan Arif Zeki Y. .(75)  isimli şahsın yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamayarak yaşamını  hastanede yitirdiği belirtilirken,  diğer yaralıların hayati tehlikesinin sürdüğü, hastane deki tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Hendek Beylice de Yaşanan Yaşanan  Tek taraflı ölümlü yaralanmalı ve maddi hasarlı  trafik kazası  olayı ile ilgili Hendek Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilerek alınan talimatlar doğrultusunda adli soruşturma başlatıldığı bildirildi.