Hendek Belediyesi ve vatandaş işbirliği ile ortak proje

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından açılan şehitlikte gül bahçesi yapılıyor.

Hendek Belediyesi’nin  Bayraktepe  Sosyal Tesisleri’nin alt  tarafına yapılan şehitlik anıtı, Selman Dede Yağlı Güreşlerine katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından,  Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya AK Parti Milletvekili Şaban Dişli, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Sakarya Şehit Aileleri Dernek Başkanı  ile birlikte şehit annelerinin katılımı ile açılışı yapılarak çiçekler bırakılmıştı.

Şehitlik Anıtı bahçesinde  “ GÜL BAHÇESİ” projesini hayata geçirmek isteyen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci; “  Şehitlik anıtımız Hendek’lilerin ortak bir projesidir. Halkımızla birlikte büyük uyum içersinde çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız yatırımlarda halkımızın desteğini görmek, yanımızda bulmak bizleri onurlandırıyor ve şevkimizi artırıyor. Bu nedenle şehitlik anıtımızda  hizmete sokmayı düşündüğümüz Gül Bahçesi projemize  halkımızı da ortak ediyoruz” Diyen Başkan İnci, Hendek Belediye hoparlöründen ilçe halkına uyarıda bulunarak, “ Değerli Hendek’liler.

Şehitlik anıtımızda düşündüğümüz Gül bahçesi için bahçelerinde ya da evlerinde değişik süs bitkisi bulunan vatandaşlarımız ilan ettiğimiz telefona başvurduklarında ekiplerimiz kendilerini ziyaret edecekler ve bitkilerden alarak aşılama yapacaklar.  Şehitlik anıtımız içersindeki Gül bahçesinde sizinde bir çiçeğiniz bulunsun” ilanı gün boyu yapılıyor.