Hendek belediyesi gün geçmiyor bir yerlerde konu olsun. İşte Türkiye belediye partallarından olan Belediye Deniz adlı internet sitesinde Belediye Başkanımız Ali İNCİ Haftanın belediye başkanı seçilmiş. Ayrıca ilçemiz Hendek’ise Haftanın kenti seçilmiş.



Deniz Bank’ın sorumluluğunda yayın yapan internet sitesi her hata Türkiye’nin çok çeşitli bölgeleri özellikleriyle konu edinen internet sitesi, bu hafta ilçemiz hendek’i konu almış ve Türkiye genelinde haftanın  kenti  gezginlerin uğrak yeri olarak hendek ilçesini seçmişler.

İlçenin yerel ve doğal güzelliklerini konu alan ve bir çok güzelliğinden söz edilen internet sitesinde, ilçede yer alan sosyal tesisler ve bu tesisler konusunda bilgiler paylaşılmış. Ayrıca ilçe tarihinden çeşitli bilgiler sunularak kurulan belediye ve süre gelen doğal güzelliklerinden söz edilmiş.

Tabi hal böyle olunca bu ilçenin bu hale gelmesindeki yegane nedenler ve girişimlerin ardında bulunan Belediye Başkanı Ali İNCİ’yi de bu ilçe nin bu hale gelmesi sebebiyle Haftanın Başkanı olarak onur e eden Belediye Deniz internet sitesi  ve haftalık dergisinde bir de özel röportaj yer almakta.