Şampiyon Güreşçiler Hendek’te Çoşkuyla Karşılandı
 
Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Ensar Karabacak ,Polonya'da yapılan Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Milli Takım’da 63 kiloda minderde  güçlü rakiplerini yenerek Avrupa Şampiyonu olmuştu.


Spor da Başarının adresi Hendek

Sadece Türkiye de değil Dünya da adından söz ettiren  Hendek güreşte başarılarına bir yenisini daha ekledi. Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Ensar Karabacak, Polonya da yapılan Avrupa Yıldızlar Güreş Şampiyonası’nda tarihe adını altın harflerle yazdırdı.Türk Milli takımın’da mücadele ettiği şampiyonada 63 kiloda mindere çıkan başarılı sporcu, Avrupa şampiyonu olmayı başardı. Altın madalya kazanan Ensar Karabacak’ın başarısı Hendek  ilçesinde  büyük sevinç yarattı.

Sporcuları Hendek’te coşkulu karşılama

Türk milli takımında Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası’nı 2 madalya ile tamamlayan Türk Milli takımının elde ettiği iki altın madalyaya da Sakaryalı sporcular imza attılar  ve Sakaryanın sporcu kenti olduğunu bir kez  daha göstermiş oldular.İstanbul Büyükşehir Belediye adına yarışan Sapancalı sporcu Yunus Emre Başar ve Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Ensar Karabacak  Hendek’te  coşkulu bir şekilde karşılandı.Uzun konvoy  eşliğinde ilçeye gelen sporcular için Hendek  meydanında yapılan coşkulu karşılama töreninde, başarılı sporcuları  Hendek halkı  bağrına bastı.