İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde bir etkinliğe imza  atan Hendek cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları düşünceli bir etkinliğe imza attılar.

Hendek de gençler anlamlı bir etkinliğe imza atarak ”sokak bizi bekliyor” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Hendek Gençlik Kollarının organize edip düzenlediği etkinlikte sokakta yaşamakta olan, kedi, köpek ve diğer canlıların beslenmesi için sokaklara inersek, küçük mama kutularıyla onların yanlarında olduklarını gösterdikleri bir etkinliğe imza attılar.

Onlar için sokağa indiler...

Onlar için sokağa indiler...

Gençlik kollarımızın sokak hayvanlarını beslemeye yönelik ”sokak bizi bekliyor”etkinliğinin birincisini gerçekleştirdiklerini belirten gençler, çalışmalarını sürdürecek lerini belirtiler..

Cumhuriyet Halk Partisi Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar “Sokak hayvanlarına yönelik yaptığınız bu anlamlı çalışma için her birinize çok teşekkür ediyoruz. Gençler bizim gururumuz.” dedi 

Çeşitli zamanlanlarda Hendek’in belirledikleri bölgelerdeki , sokak hayvanlarını besleme etkinliğini sürdürdükleri öğrenildi.

Onlar için sokağa indiler...