Sürdürüler kaldırım çalışmalarında gelişi güzel park eden sürücüler nedeniyle zaman zaman diğer sürücülere zor anlar yaşatarak, maddi hasarlı kazaların yaşanmasına neden olduklarını unutmaktalar.

Başpınar Mahallesi Konuklar Caddesi üzerinde yaşanan olayda, gelişi güzel park eden sürücü nedeniyle maddi hasarlı bir kaza meydana geldi. Kaza sonrasında çevrede faaliyet gösteren bir esnaf şu paylaşımda bulunarak, yetkilileri şehrin trafik düzenini sağlanması için göreve böyle davet etti.

“Bu araç yüzünden biraz önce burada hasarlı kaza oldu… Belediye istediği kadar yayalar için kaldırım yapsın... Nereye park edileceğini bilmeyen insanlarımız var maalesef… Şimdi yaya bu kaldırımı nasıl kullanacak? Trafik ceza kesse caydırıcı olabilir kanaatindeyim… Yoksa bu kaldırım ve yol çalışmaları birşey değiştirmeyecek…”

Hendek’te kaldırım işgalleri kazalara sebebiyet veriyor…

Yanlış parklanmalar ve yol işgalleri nedeniyle, gergin anların yaşandığı İlçemiz Hendek’te sürdürülen çalışmaların ve park alanların dışında yapılan parklanmalara karşı önlemlerin alınmaması durumunda maddi hasarlarlı kazaların artarak süreceği düşünülüyor.