İlçemiz Hendek yaşanan hırsızlık olayında akaryakıt ve araçta bulunan iki adet akü çalınmıştı. Hendek Jandarma Ekiplerinin titiz çalışması sonucunda, akaryakıtı ve aküleri çalan iki şahıs tespit edilerek yakalandığı bildirildi. 

Hendek Çamlıca mahallesinde meydana gelen Otodan Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jasat ekiplerince yapılan araştırma sonuç verdi.

16.05.2022 günü Müşteki M.C. isimli şahsın Çamlıca mahallesinde ikametinin önünde bulunan 46 DX 5… plakalı tır'dan 2 adet akü ve 60 litre benzin çalındığı ve olayla ilgili yapılan kamera incelemesi ve çevrede yapılan araştırma sonucunda şüpheli 64 ZV 9… plakalı Mercedes aracın olduğu ve araç şoförünün Z.N. ve yanında arkadaşın olan İ.S. isimli şahıslar tespit edilDİ.

Şüpheli F.B. ve İ.S. isimli şahıslar 34 VL 8… plakalı Mercedes araç ile 09.05.2022 / 12.05.2022 günü Arifiye ilçesi Hanlı Artvin Sanayi sitesi ve Erenler İlçesinde meydana gelen Otodan Hırsızlık olayına karıştığı ve toplamda 3 adet akü çaldıkları tespit edilmiştir.

Şüpheli Z.N. ve K.Ç. isimli şahsın yakalama çalışmalarına başlanıldığı 17.05.2022 günü saat 17.00 sıralarında Akyazı İlçesine Altındere mahallesinde mukavemetsiz olarak kullanmışlardır.

Z.N. ve K.Ç. isimli şahısların avukat eşliğinde ifadesi alınmasına müteakip gözaltına alındığı, 18.05.2022 günü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi

Hendek Çamlıca Mahallesinden çalındığı bildirilen 2 adet Akü müşteki M.C. isimli şahsa teslim edili.