İlçemiz Hendek Atatürk Kapalı Spor Salonun da bugün Millet İrtifakı Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan’ın aday ve proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Her mitingde olduğu gibi bu mitingde de kullanılması planlanan sahanın arkasında yer alan açık alan bu kez kullanılamadı. 

Arka Kapıya yürüyerek ve Araçlarıyla gelen vatandaşlar, içeriye giremedi. Sahanın Ön alanında yer alan boş alan park olarak kullanılarak çirkin bir durum yaşandı. Durum yetkililere bildirilmesine rağmen ilerleyen saatlerde açılması beklenen arka kapının üstündeki kilit kaldırılmadı, miting sonrasında baktığımızda da hala kapı kapalıydı. 

Hendek Atatürk Parkının ön alanında yer alan kaldırımlara ve caddeye park etmek zorunda kalan , mitinge gelen vatandaşlar, yaşanan durum konusunda sitemde bulundular. 

“Bu kapı her mitingde de açıktı biz de neden kapattılıp üstüne kilit asıldı,  bizi zora sokuyorlar, park yeri için kaldırımlara çıktık, yaşanan bu durum hiçte adil değil, belediyemizin her konuda adil olmasını bekliyoruz…” dediler.