GÜÇLÜ HİZMETE, ÜRETİM DESTEĞİ

Şantiye sahasında kurulan yeni taş kırma ve eleme tesisinde incelemeler yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Mahallelerimizde yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarında kullanılan 5 ayrı boyutta malzemenin üretimini yapıyoruz.Artan kapasite ve malzeme çeşitliliğiyle Hendek kazanıyor” dedi

Hendek Şantiyesinde incelemelerde bulundu...

TAŞ KIRMA VE ELEME TESİSİ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, belediye şantiye sahasında kurulan yeni kurulan taş kırma ve eleme tesisinde incelemeler yaparak bilgiler verdi. Kilitli parke, bordür, büz ve birçok hizmette kullandığı malzemeyi kendisi üreten Hendek Belediyesi, taş kırma ve eleme tesisinde artan kapasitesi ile hizmete dönüşen üretim gücünü arttırdı.  Daha önceden 3 türde malzeme üretimi yapılan taş kırma ve eleme tesisinde yapılan yeni yatırımlarla birlikte artık 5 ayrı malzeme üretilerek, temin ediliyor. Bu yatırımlarla dışarıdan malzeme teminin tamamen ortadan kaldırılması hedefleniyor.

Hendek Şantiyesinde incelemelerde bulundu...

Hendek Şantiyesinde turgut Bababoğlu ve Hüdaverdi Bahadır

KENDİ MALZEMESİNİ ÜRETİYOR

Çalışmaları anlatan Başkan Babaoğlu, “Yeni taş kırma ve eleme tesisimiz; taş tozu, 1-2 ve 3 numaralı mıcır ve tüvenen malzeme olmak üzere 5 ayrı boyutta üretim yapıyor. Caddelerde, sokaklarda, mahallelerde ve tüm yatırımlarımızda kullandığımız malzemenin ana kaynağı burası. Asfalt alt yapı, kilitli parke, stabilize yol bakım ve yağmur suyu hattı çalışmalarında kullandığımız malzemelerde artık hiçbir sıkıntı yaşanmayacak.” diye konuştu.

Hendek Şantiyesinde incelemelerde bulundu...

HENDEK KAZANIYOR

Her gün üreten, gelişen ve sürekli değişen bir Hendek olduğunu anlatan Başkan Babaoğlu, “Alt ve üst yapıda tüm ihtiyaçlarımıza cevap veren yeni taş kırma ve eleme tesisini faaliyete geçirdik. Artan kapasite ve malzeme çeşitliliğiyle Hendek kazanıyor. Bu tesiste bin 500 ile 2 bin ton arası malzeme üretilmektedir” diye konuştu. Başkan Babaoğlu daha sonra diğer üretim alanlarında yapılan çalışmaları inceledi.

Hendek Şantiyesinde incelemelerde bulundu...

Hendek Şantiyesinde incelemelerde bulundu...