Hendek Protokolü ve vatandaşlar Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programında Müftülük Toplantı Salonunda bir araya gelerek bayramlaştılar. Bayramlaşma programına Kaymakam Mustafa Ayhan, Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Üst Teğmen Hasan Dağcı, Cumhuriyet Savcısı Emre Kaya, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Birlik ve beraberlik

Programda bir konuşma yapan Hendek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin “ Ramazan Bayramının birliğimize, beraberliğimize vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Ramazan bayramınızı kutluyor, hayırlar getirmesini diliyorum “ Dedi.

Yüreklerin en ağır yükü olan küskünlüklere son verelim

Belediye Başkanı Ali İnci “ Geçen yıl burada bayramlaştığımız ve aramızdan ayrılanlar ver kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum.Bayramda, aile büyüklerine, akrabalara, komşulara, arkadaş ve dostlara hürmet ve muhabbetimizi gösterelim. Yetimlerin, gariplerin, yaşlıların ve kimsesizlerin bayramlarını tebrik edip, onların tebessümüyle bayramımızı aydınlatalım. Yaralı gönüllere, umutsuzluğa kapılanlara sevgi ve şefkat eli uzatıp manevi şifa sunalım. Yüreklerin en ağır yükü olan küskünlüklere son verelim. Hendek’te birlik ve beraberliği sağlayıp, çocuklarımızın huzur içerisinde yetişmeleri için yoğun gayret sarfediyoruz. Hendek’imiz güzel, bu güzelliğe sahip çıkalım. Hendek’te Ramazan ayını ve o güzel maneviyatı hep birlikte huzur içerisinde geçirdik “ Diyerek, Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Her gününüz bayram güzelliği ile geçsin

Kaymakam Mustafa Ayhan’da Ramazan Bayramı’nı kutlayarak Bu güzel bayramı hep birlikte idrak ediyoruz. Ramazan ayını güzelliklerle geçirdik. Bu güzellikleri Allah daim etsin, güzellikleri yaşayan insanlardan nasip etsin. Bayramların güzellikleri vardır, bu güzelliklerin bozulmadan, geçmişteki dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu nice bayramlar geçirelim inşallah. İnsan bir arada yaşayınca güzeldir. Her gününüz bayram güzelliği ile geçsin “ Dedi.

Konuşmaların ardından bayramlaşma programına katılanlar protokol ile bayramlaştı. Bayramlaşma programı, Jandarma, hastane, Melek Nişancı Huzurevi ve cezaevi ziyareti ile devam etti.