İlçemiz Hendek Köprübaşı Mahallesi Küçük Sanayi sitesi Kavşağında dün öğlen saat 12:00 sularında maddi hasarlı kaza meydana geldi. 

Hendek Küçük Sanayi Sitesi Işıklı Kavşağında yaşanan kazada, D-100 karayolu Gümüşova İstikametine gitmekte olan bir araç ile karşı yönden gelmekte olan bir araç çarpıştı. 

Yaşanan kaza sonrasında her iki otomobilde büyük hasar meydana gelirken, otomobilde bulunan kişiler yaralanmak dan son anda kurtuldu. 

Hendek Küçük Sanayi Kavşağında Maddi Hasarlı Kaza…

Bölgeye sevk edilen Trafik ekipleri kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatırken, ışıklı kavşakta zaman zaman trafik ışıklarının yanmadığı, ışık ihlallerinde bir hayli olduğu bölge sakinlerince belirtildi. 

Diğer Bir husus ise karşı istikametten, Yukarı Hüseyin Şeyden Hendek’e girmekte olan araçların, kırmızı ışık dan kaçmak için, yan yolu kullandığı, yan yolda beklemekte veya yolu bölmek üzere olan araçlarla kafa kafaya gelerek kazalara davetiye çıkardığı biliniyor…

Bölge sakinleri kavşağa gerkeli önemin verilmesini, yayaların zor anlar yaşamaması, kazaların yaşanmaması için trafik ihlalerine çözüm getirilmesini istiyor.