"İlçemizde yazılı ve internet gazeteciliği yapan bir gurup gazeteci son günlerde ilçemizin gündemine oturan Facebook kullanıcısının  iddia, itham ve suçlamalarına karşı bir gurup gazetecinin kendi aralarında oluşturdukları  ( HENDEK GAZETECİLER BİRLİĞİ ) rumuzu ile ortak basın açıklaması yaptı." Bu açıklamaların hiç biri bizleri bağlamamakta ve ilgili birliğe üye değilim.

Bu birlik ne zaman kuruldu ?

Birlik adresi neresidir? Yasal prosüdürü varmıdır ?

Birliğe üye olan gazeteciler kimlerden oluşmaktadır ?

Soruları daha da çoğaltabilir. 

Yapılan açıklamanın içeriğinde geçen (Alınan duyumlara göre Belediye içinden bazı personellerinde aralarında bulunduğu iddia edilen bir kesimin Hendek Belediyesini hedef alan haberler yayınlatılması amacıyla bazı gazetecilerle görüşme yaptığı bilgimiz dahilindedir.) söylemi Hendek Basın Birliği dışında kalan biz gazetecileri derinden rahatsız etmiştir.

Birlik, ortak bir açıklama yapıyor.

Ahmet Çileci ; "Hendek Şafak" bizimhendek.com - Serhat Koç "Hendek Haber" hendekhaber.com.tr - Ahmet Köse "Hendek Medya Haber" olarak birlikten bu ortak açıklama ile haberdar olduk.

Birliğe bir üyeliğimizin bulunmamasından ötürü iddia edilen söylemde ( BAZI GAZETECİLER) denilerek kimler kast edilmiştir?

Bilgisi dahilinde olduğunuz ve sizin birliğinizin dışında olup Hendek Belediyesi personelleri ile  Hendek Belediyesini hedef alan haberler yayınlatılması sözü hangi gazeteciler için söylenmiştir ?

Bize göre karalama, iftira, iddia ve itibar suikastine maruz bırakılan bizler, size göre de birliğin dışında kalan bu gazetecilerin isimlerini AÇIKÇA YAZINIZ… Kulağınızı diğer taraftan göstermenize, ALGI OPERASYONUNA girişmenize  gerek yok.

Yazınız ki şapka düşsün kel görünsün.


Serhat KOÇ
HENDEK HABER ® 

NOT: Hiç bir kurum, kuruluş, parti, düşünce örgütü ve sermaye grubuna bağlı değiliz

Bizim ilke ve esaslarımızı incelemek isterseniz 

https://www.hendekhaber.com.tr/hendek-haber-hakkinda-s3.html