Yaz aylarında en yoğun olarak mücadele edilen türlerden oluşan sineklerle mücadele çalışmalarıyla ilgili olarak Hendek Yeni Mahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli “MUHTARIN SİNEK İLAÇLAMA ARACI YOK.” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Hendek Tüm Mahallerinde sürdürülen periyodik sineklerle mücadele kapsamında ekiplerin sinek ilaçlama araçlarının Hendek Yeni Mahalle bölgesini yaz boyunca 4 kez geldiğini belirten İskefiyeli “MUHTARIN SİNEK İLAÇLAMA ARACI YOK.” şeklinde vatandaşları bilgilendirdi.

Açıklaması Şu Şekildedir ;

Hendek de Muhtar İskefiyeli den Sinek İlaçlama Tepkisi

“MUHTARIN SİNEK İLAÇLAMA ARACI YOK.

8. Yıllık muhtarlık sürecinde 3. Değişik Belediye Başkanıyla çalıştım bu güne kadar ilaçlama her mahalleye haftada bir gün ilaçlama yapılıyor dün böyleydi bugünde böyle . Eğer belediye tarafından haftada 2 gün gelse bizler için daha güzel olur. Yenimahalle MUHTARI Olarak haftada bir günün yeterli olmadığını yetkililere ilettik. Bu konuda yetki belediyenin muhtarın değil. Bazıları muhtar ilgilenmiyor diyerek yazı yazıyor. Bunlar zavallı insanlar. Bugüne kadar mahallemize 4 kez ilaçlama yapıldı 01.08.2021 tarihinde pazar günü tekrar ilaçlanacak. Bu ilaçlamalarda saat 18.de başlayıp saat 24. de kadar dolaşıyoruz. Biz görevimizin başındayız sonuna kadarda olacağız bilginize sunulur . Yenimahallede 500. sk var, SAYGILARIMLA Daha Azını Gör”