Hendek’in çeşitli mahallesinde yer alan ve uzun süredir yıkılmayı bekleyen ve kullanılmayan atıl binaların yıkımı konusunda hizmetlere devam ediliyor.

Hendek Çukurhan Mahalle Muhtarı  Taner Azun yapılan çalışmayla ilgili olarak şöyle konuştu ; ”Mahallemizin tam kalbinde bulunan, yıllardan beri kaldıramadığımız metruk binanın Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Fen  İşleri Müdürlüğünün vasıtasıyla yıkmış bulunmaktayız, bundan dolayı mahallem adına Hendek Belediyesi ve Emeği geçen bütün personele teşekkür ediyorum. Bu ciddi anlamda 8-10 seneden beri sırtımızda bir kambur du, köyün tam kalbinde kalan bir metruk binay dı, şu anda ne desem bilemiyorum , çok sevinçliyim, tekrar teşekkür ediyorum, allah razı olsun, bundan sonrada çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

İlçe genelinde yer alan ve zaman zaman yanma tehlikesi ile yüz yüze kalan binaların yıkım izinleri bulunan binaların yıkımları kontrollü bir şekilde ekiplerce sürdürülmekte.

Çukurhan Muhtarı Azun’a, Başkan Babaoğlu’da teşekkür etti ; “Çukurhan Mahallemizde halkımızın can güvenliğini riske atan metruk binanın yıkım işlemi gerçekleştirilmiştir. Çukurhan Mahalle muhtarımız Taner Azun'a  teşekkür ederiz. Hep birlikte geleceğe.” dedi.