NURİYE VE HACIKIŞLA DA  YOL ÇALIŞMALARI SEVİNDİRDİ

Hendek Belediyesi, Hacıkışla ve Nuriye mahallelerinde yaya yolu ve kilitli parke yol çalışması gerçekleştirdi.

Hendek Belediyesi yeni kaldırım çalışmalarını sürdürüyor…

Hendek Belediyesi yeni kaldırım çalışmalarını sürdürüyor…

NURİYE MAHALLESİ

Ekipler tarafından Hendek genelinde plan dahilinde sürdürülen çalışmalar hızla devam ediyor. Bu kapsamda Nuriye mahallesinde vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak adına çift taraflı yaya yolu kaldırım çalışması yapıldı. Çalışmalar vatandaşları mutlu ederken, Hendek Belediyesi tarafından Nuriye mahallesinin diğer sokaklarındaki sorunlarında sırayla çözüme kavuşacağını açıkladı.

Hendek Belediyesi yeni kaldırım çalışmalarını sürdürüyor…

HACIKIŞLADA SEVİNÇ

Bir diğer çalışma ise Hacıkışla mahallesinde yapıldı. Hacıkışla da 3 ayrı sokakta toplamda 3250 metrekare kilitli parke, yaya yolu ve cep otopark çalışması yapıldı. Hacıkışla - Uzunçarşı mezarlık önünde çalışmaların devam ettiği açıklanırken, yapılan yaya yolları vatandaşları mutlu etti. Hacıkışla ve Nuriye Mahallesi sakinleri çalışmalar nedeniyle Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

Hendek Belediyesi yeni kaldırım çalışmalarını sürdürüyor…

HER MAHALLEYE SIRA GELECEK

Göreve başladıkları günden bu yana durmadan şehrin tüm sokaklarında çalıştıklarını anlatan Başkan Turgut Babaoğlu, “91 mahallemizin sokaklarında her gün bir çalışma yapıyoruz. Ekiplerimiz durmuyor. Hendekli hemşehrilerimizin taleplerini yerine getirmeye çalışırken, planladığımız çalışmalara hızla devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri çok iyi biliyoruz. Bunlar sırasıyla çözülecek, Hendek’imizde Allah’ın izniyle hizmet gitmeyen sokak kalmayacak. Hendek Belediyesi her yerde, tam kadro sahada çalışıyor. Hemşehrilerimiz için gece gündüz görevimizin başındayız” dedi.