Rasimpaşa Mahallesinden

Aslen Dededüzü köyünden olup, İlçemiz Rasimpaşa Mahallesinde ikamet eden, Merhum Ali Dinç’in oğlu, Merhum Nihat Dinç’in ağabeyi, Yusuf Öz ve Ümit Kuru’nun kayınpederi, Mehmet, Ahmet, Hasan, Ali, Aydın ve Murat Dinç’in babası, Turgut, Erol ve Mustafa Dinç’in amcası, Emekli imam hatip Hafız Mustafa Dinç vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 15:30’da Rasimpaşa Mahallesi Eseler Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kazimiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mahmutbey Mahallesinden

Mahmutbey Mahallesinden Merhum Ahmet Acar’ın oğlu, Turan Acar’ın ağabeyi, Reyhan Acar vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:00’da Mahmutbey Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Gümüşova Kızılüzüm köyünde

Gümüşova Kızılüzüm köyünden Merhum Adem Şefik’in oğlu, Ali, Mustafa ve Merhum Yakup Şefik’in kardeşi, Muhammet, Muammer, Ümit ve Emrah Şefik’in babası, Recep Şefik vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10:00’da Gümüşova Fatih Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Kızılüzüm köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hendekli Bayraktepe Mahallesinde

Aslen Hendekli olup Antalyada İkamet eden Mustafa siner’in oğlu, Yaşar, Şaban, Ali, Celal, Sezai ve Meryem siner’in kardeşleri, Tuncay ve Turgay Siner’in babaları, Belediyemiz Personeli Müslüm Semiz ve Erdoğan Bakır’ın Kayınpederi, Resul, Vahdettin, Cevdet ve Osman Siner’in amcasınınoğlu, Merhum Cemil Keleş’in damadı, Harun ve İsmail Keleş’in kayınçoları, Recep Siner vefat etmiştir. Cenazesi bugün 11:00’de Bayraktepe Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Mahmutbey Mahallesinden ,  Bayraktepe Mahallesinde Gümüşova Kızılüzüm köyünde  vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.