Hendek Kargalıyeniköy Mahallesinden

Kargalıyeniköy Mahallesinden Merhum Hüseyin Ormanlı’nın oğlu, Hatice Ormanlı’nın eşi, Murat Önüt’ün kayınpederi, Meliha Önüt’ün babası, Sadettin Ormanlı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Puna Martinler Mahallesi Aile Kabristanlığında kılınacak İkindi namazına müteakip Puna Martinler Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Sarıdede Mahallesinden

Sarıdede Mahallesinden Zekeriya Bıçak’ın kızı, Yaşar, Davut, Süleyman ve Ali Bıçak’ın kardeşi, Ahmet Ata’nın yeğeni, Altay Birol Eren’in eşi, Emine Eren Bıçak vefat etmiştir. Cenazesi bügün Sarıdede Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kemaliye Mahallesinden

Kemaliye Mahallesinden Merhum Fevzi Beyazkoç’un ( Arnavut ) torunu, Merhum Halit Beyazkoç’un oğlu, Tuğba ve Elif Beyazkoç’un ağabeyi, Celal ve İsmail Beyazkoç’un yeğeni, Ferruh Beyazkoç vefat etmiştir. Cenazesi bügün Büyük Camide kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kemaliye Mahallesinden, Sarıdede Mahallesinden, Kargalıyeniköy Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...