Hendek Yukarı Hüseyin Şeyh Mahallesinden

Aslen Yukarı Hüseyin Şeyh Mahallesinden olup İstanbul’da İkamet eden Merhum Nizam Sütlü ’nün oğlu, Kadir, Neriman, Bedri ve Ayhan Sütlü ‘nün kardeşi, Naci ve İbrahim Sütlü ‘nün amcasının oğlu, Yılmaz Sütlü vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yukarı Hüseyin Şeyh Mahallesinde kılınacak İkindi namazına müteakip Hüseyin Şeyh Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.
 

Hendek Harmantepe Mahallesinden 

Aslen Harmantepe Mahallesinden olup, İlçemiz Yeni Mahalle Oba evlerinde ikamet eden Hacı Muharrem Meraklı’nın oğlu, Muhammet, İbrahim ve Enes Meraklı’nın babası, Necmi Meraklı’nın kardeşi, Davut, Ali ve İsmail Meraklı’nın abisi, Hilmi, Sadettin, Mustafa, Zühtü, Rüştü, Kenan ve İrfan Meraklı’nın amcalarının oğlu, Lokantacı İbrahim Akar’ın eniştesi, Nurettin Yayan ve Mustafa Çiftçi’nin kayınbiraderi, Muharrem, Ebubekir, Yasin ve Selman Meraklı’nın amcası, Necdet Meraklı vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yeni Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Harmantepe Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.
Adres: Sarıdede Mahallesi

Hendek Harmantepe Mahallesinden  vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.