Kargalıyeniköy Mahallesinden

Kargalıyeniköy Mahallesinden Behçet Kamış'ın eşi, Mehmet ve Fatih Kamış'ın annesi, Necdet Kamış’ın yengesi, Erol İncili'nin kayınvalidesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13:00’de Kargalıyeniköy Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Kargalıyeniköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mahmutbey Mahallesinden

Mahmutbey Mahallesinden Merhum Sabri Gümüşabatlı’nın kızı, Kemal Gümüşabatlı’nın kardesi, Erkan Bostancı’nın dayısının kızı, Reyhan Gümüşabatlı vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00’de İlçemiz Aile Kabristanlığında kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Dereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Merhum aşçı Emin İnançlı ve Sadife İnançlı’nın oğlu, şöför Nevzat Meydanlı’nın damadı, Sabiha, Şinasi, Şemsi, ve Vedat İnançlı’nın kardeşi, Ayla İnançlı’nın eşi, Vecihi İnançlı vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13:00’de Yeni Camide kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Bakacak Mahallesinden

Aslen Bakacak Mahallesinden olup Yeni Mahallede ikamet eden Hendek Vergi Dairesinden emekli Hafız Mustafa Kandaz’ın Kayınbiraderi, İbrahim Eren’in ağabeyi, İsmet ve Mustafa Eren’in babası, Murat Mülazımlar’ın kayın pederi, Hikmet ve Mehmet eren’in amcaları, Kadem Eren vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00’de Yeni Mahalledeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bakacak Mahallesinden ,  Dereboğazı Mahallesinden , Mahmutbey Mahallesinden  , Kargalıyeniköy Mahallesinden  vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...