Hendek Yeşilvadi Mahallesinden

Yeşilvadi Mahallesinden Merhum Ömer Altmışın kardeşi, Hüseyin, Ali, Ahmet ve Aydın Altmışın babası, Salih Altmış vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yeşilvadi Tütündere Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ve Acılı ailesine başsağlığı dileriz.

Hendek Güney Mahallesinden

Aslen Güney Mahallesinden olup ilçemiz Yeni Mahallede ikamet eden Merhum Mehmet Sunmanın torunu, Merhum Sefer Sunmanın oğlu, Ahmet, Fethi, Muhammet, Şaban, Canfer ve Seyfi Sunmanın kardeşi, Talip, Cihangir, Oğuzhan, Bedirhan ve Bakican Sunmanın amcası, Cevdet Sunman vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11’de Güney Ortayatak mahallesindeki hanesinden alınarak Kadifekale Mahallesi Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip Kadifekale Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ve Acılı ailesine başsağlığı dileriz.

Hendek Güney Mahallesinden , Yeşilvadi Mahallesinden olup vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...