İlçemiz Hendek merkezi ve çevresinde meydana gelen asayiş olaylarında bu hafta meydana gelen iş kazaları ve trafik kazalarının yanı sıra park halindeki bir otomobilin çamurluk kısmına çizilmesi ile sonuçlanan bir kaza meydana geldi. Organiza Sanayi bölgesinde ise bir iş kazası yaşanırken , iş kazalarının azalması sevindirdi.

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Hendek - Yeşilvadi Mahallesinde, 18 Ağustos 2020 Salı günü saat:10.00 sıralarında, H.İ.G. (2000’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek aynı istikamette seyir halinde olan T.B.(1965‘d.lu/E) yönetimindeki araca çarpması sonucu meydana gelen kazada (3) kişi hayati tehlikesi olacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

17.08.2020 günü saat 17:40 sıralarında Yıldırım Beyazıt Caddesi ile Sultan Abdülhamit Han Caddesi kesişiminde M.A.'un sevk ve idaresindeki 34 GE ** plaka sayılı araç ile H.A.'ın sevk ve idaresindeki 51 ABB** plaka sayılı aracın çarpışması neticesinde yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş. Kazada taraflar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

MALA ZARAR VERME

17.08.02020 günü polis merkezimize intikal eden olayla ilgili olarak O.S. isimli şahsın müşteki ifadesinde; park halinde bıraktığı 54 ADC ** plakalı aracın çamurluğunun çizilerek zarar verdiğini beyan etmiş.  Tahkikat başlatılmıştır.

İŞ KAZASI

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 19 Ağustos 2020 Çarşamba günü saat:20.30 sıralarında, K. isimli işyerinde çalışan M.Ö.(1981’d.lu/E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle ayağının üstüne malzeme düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.