Hendek ilçesinde meydana gelen asayiş olaylarına Zehirlenme olarak yansıyan olay 19 Nisan günü saat 21:00 da Hendek’te meydana geldi.

Meydana gelen olayda 2019 doğumlu olduğu öğrenilen E.Y.D adlı bir yaşındaki bir bebeğin, evde oynadığı sırada fenalaştığı, oyun alanının hemen yanında yer alan  fare zehirini içmiş olabileceği şüphesiyle ile Hendek Devlet Hastanesine bireyleri tarafından kaldırıldığı öğrenildi. 

Yaşanan olayda 1 yaşında olduğu öğrenilen bebeğin Hendek Devlet Hastanesi tarafından acil müdahale edildiği bebeğin ailesine Hendek İlçe Emniyet Ekipleri kayda geçerek konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

Olay Hendek Asayiş bültenine şöyle yansıdı

“ZEHİRLENME

19.04.2020 günü saat 21:00 sıralarında Hendek Devlet Hastanesine fare zehiri içme şüphesi ile 2019 doğumlu E.Y.D. isimli bebeğin getirildiğin bildirilmiştir. Bebee tedavisi Hendek Devlet Hastanesinde devam etmektedir. Konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.”

Ayrıca Asayiş Bülteninde Hendek ilçesinde yoğun olarak yaşanan iş kazaları ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma olaylarıda yer almaktadır.