Hendek ilçesinde istihdamın en yüksek oranda olduğu 2. OSB bölgesi son günlerde iş kazalarıyla adından sıkça söz etmekte. Bir gün içerisinde çeşitli işletmelerde meydana gelen iş kazaları tedbirlerin alınıp alınmadığı konu gün yüzüne çıkıyor...

İş kazaları sonucunda her yıl Hendek Osb bölgesinde 3 ile 4 çalışan yaşamını yitiriyor. Bu denli önemli bir hususta alınan önlemlerin yetersiz olduğu gün yüzüne çıkıyor.

İŞ KAZASI (6 OLAY)

Hendek - Kargalıhanbaba Mahallesinde, 12 Temmuz 2019 Cuma günü, çeşitli işyerlerinde çalışan (6) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Hendek - Hicriye Mahallesinde, 13 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat:17.00 sıralarında, U.K.(1964’d.lu/E) yönetimindeki otomobil ile seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek takla atması sonucu meydana gelen kazada (1) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.