Güreşçiler Bayraktepe’deydi

Sakarya Milletvekili İnci ve Başkan Püsküllü, Kırkpınar ve Söğütlü’deki başarılarından dolayı güreşçileri tebrik etti.

Yağlı güreş kampı yapılacak

Başkan Püsküllü, yağlı güreşçi sporcular için Hendek’te kamp yeri yapılacağını söyleyerek “ Sizlerin yanınızda olduğumuzu unutmayınız. Sizlere maddi manevi desteğimiz devam edecektir. Gençlerimiz güzel bir efor sarfediyorlar. Hendek’imizi en güzel şekilde temsil etmenizi istiyoruz. Belediye olarak sizleri destekleyeceğiz. Başarılarınızı da bekliyoruz. Çalışmadan da başarı olmaz. Çalışacak ve antrenmanlarınızı düzenli yapacaksınız. Başarılarınızı daha üst seviyelere taşımalısınız. Ustalarınız sizlere nasıl örnek olduysa, sizlerde geriden gelen arkadaşlarınıza örnek olacaksınız. Her zaman sizinle birlikteyiz. Kırkpınar ve Söğütlü’de, Hendek’imize bu mutluluğu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum “ Diyerek, yağlı güreş kampı yapılacağı müjdesini verdi.

Kırkpınar’da başpehlivanlık bekliyoruz

Sakarya Milletvekili Ali İnci de güreşçileri tebrik ederek “ Benim en önem verdiğim değer başarıdır. Başkanlığım döneminde de sporu ve sporcuyu destekledik ve büyük başarılara imza attık. Sizlerden de başarılar bekliyoruz. Benim Dünya ve Avrupa Şampiyonluklarından bahsettiğim zaman Sakarya’da hiç şampiyon yoktu. Şimdi, güreş, karate, basketbol ve voleybolda başarılar elde eden bir Hendek var. Seçim beyannamemizde vermiş olduğumuz, yağlı güreş kampını başkanımız yapacak. Önümüzdeki yıl da Kırkpınar’da başpehlivanlık bekliyoruz. Bizlerden önce büyük ustalar vardı. Ordulu Mustafa’nın Kırkpınar’da üst üste üç başpehlivanlık sonrası aldığı altın kemeri Bayraktepe Kültürevi’nde sergiliyoruz. Hendek güreşte söz sahibi bir ilçedir. Ata sporumuza sahip çıkalım “ Dedi.

Sakarya Milletvekili İnci, Başkan Püsküllü, başpehlivanlar ve güreşçiler, Ordulu Mustafa’nın altın kemeri ile hatıra fotoğrafı çekildiler.