Arnavutluk’un başkenti Tiran’da bugün başlayacak olan Büyükler Balkan Karate Şampiyonası, heyecan dolu anlara sahne olacak. Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu İrem Durmaz, 61 kilo kategorisinde mindere çıkarak güçlü rakipleriyle karşı karşıya gelecek. Kendine olan güveni tam olan Durmaz, altın madalyayı kazanmayı hedefliyor ve bu şampiyonanın hazırlıklarını tamamlamış durumda.

Başarılı sporcu İrem Durmaz, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından da destekleniyor ve Arnavutluk’ta altın madalya kazanarak Hendek'i en iyi şekilde temsil edeceğine inanılıyor. Başkan Babaoğlu, İrem Durmaz’ın Hendek'i her zaman gururlandırdığını ve bu kez de aynı başarıyı yakalayacağına olan inancını dile getiriyor.

Hendekli Sporcu Durmaz Balkan Karate Şampiyonasına gidiyor

Teknik Direktör Nurkan Kayacık ve antrenörler Ümit Atış ise İrem Durmaz'ın Büyükler Balkan Karate Şampiyonası’nda altın madalya kazanacağına olan güvenlerini ifade ediyorlar. Antrenörler, Durmaz’ın çok iyi bir hazırlık süreci geçirdiğini ve en iyi şekilde temsil ederek altın madalyayı boynuna takacağından şüphelerinin olmadığını belirtiyorlar.

İrem Durmaz, Büyükler Balkan Karate Şampiyonası'nda Hendek ve Türkiye adına madalya kazanma hedefiyle mindere çıkacak. Hendek Belediyesi Karate Takımı ve tüm Hendek halkı, İrem Durmaz'a başarılar diliyor ve onunla gurur duyuyor.