Hendek Şehit Mahmutbey Okulu'nun Yıldız Erkek Futbol Takımı, Okul Sporları kapsamında mücadele ettiği turnuvada Ahmet Akkoç Ortaokulu ile finalde karşılaştı. Normal süresi 0-0 biten maçta penaltılarla rakibini 4-2 yenen takımımız, 2022-2023 Sakarya Şampiyonu oldu.

Turnuvaya Paris Ortaokulu ve Halit Evin Anadolu İmam Hatip Lisesi ile mücadele eden takımımız, A grubunu lider tamamladıktan sonra çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Vali Mustafa Uygur Ortaokulu'nu 9-0 gibi farklı bir skorla yenen futbolcularımız, finale yükselmeye hak kazandı.

Hendek Şehitmahmutbey Futbol Yıldızları Sakarya'da Şampiyon oldu

Final maçında rakibine üstün bir oyun sergileyen takımımız, ancak gol bulamayınca normal süresi 0-0 sona erdi. Geçen yıl penaltılarla şampiyonluğu kaybeden Hendek Şehit Mahmutbey Okulu, bu kez penaltı atışları sonrasında rakibini 4-2 yenerek şampiyon oldu.

Okulumuz, daha önce küçük kız voleybolda Sakarya Şampiyonu ve küçük erkekler hentbolda Sakarya İkincisi olarak başarılar elde etmişti. Bu başarıların devam etmesi için takımımızı tebrik ederiz. Başarıda emeği geçen tüm beden eğitimi öğretmenlerimize ve paydaşlarımıza da teşekkür ederiz.