Hendek Belediyesi Karate Takımı, yarın başlayacak ve üç gün sürecek Open Karate Turnuvası için Çanakkale'ye hareket etti.

Antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz gözetiminde tüm kategorilerde mindere çıkacak olan takım, madalya kazanma hedefiyle mücadele edecek. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Yılkın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiççioğlu, Çanakkale'ye gidecek karatecilerimize başarı dileklerini iletti.

Hendek Karate Takımı Çanakkale yolunda

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu da Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularına zorlu turnuvada başarılar diledi.

 Başkan Babaoğlu, Hendek'in karate alanında Türkiye'nin önde gelen isimlerinden biri olduğunu elde ettikleri başarılarla kanıtladığını ifade etti. Turnuvada da antrenörler ve sporcuların kürsüye çıkarak gururlandırmaya devam edeceğine inandığını belirtti. Başkan Babaoğlu, "Onlara olan güvenim tamdır" dedi.

Hendek Belediyesi Karate Takımı, Open Karate Turnuvası'nda kendilerine verilen destekle birlikte başarıya ulaşmayı hedefliyor.

Hendek Karate Takımı Çanakkale yolunda

Takımın yetenekli sporcuları, mücadele ruhlarıyla minderde en iyi performanslarını sergilemeye çalışacak. Hendek Belediyesi ve tüm ilçe halkı da takımlarına olan güveni tam olarak ifade ederek sporculara desteklerini sürdürecek.