Denizli'de düzenlenen Minikler-Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası'nda Hendek Belediyesi Karate Takımı, 8 madalya ile büyük bir başarıya imza attı. 

Toplam 81 ilden 3600 sporcunun katıldığı şampiyonada, 70 kiloda Çağan Ergöz Türkiye şampiyonu oldu. 55 kiloda Kerem Caner Akbulut gümüş madalya kazanırken, +70 kiloda Güven Dere, 55 kiloda Ali Efe Benli, +55 kiloda Kayra Bahadıroğlu, 52 kiloda Egemen Varlıca, 49 kiloda Sümeyye Zeynep Akgün ve 61 kiloda Güzide Yağmur Tekin bronz madalya elde etti. Hendek Belediyesi Karate Takımı, aldığı 8 madalya ile takdir topladı.

Denizli'den Hendek'e 8 Madalya

Hendek Belediyesi Karate Antrenörleri Ümit Atış ve Volkan Karagöz, sporcularını kutlayarak, hepsinin mücadeleci ruhundan dolayı gurur duyduklarını söyledi. Teknik Direktör Nurkan Kayacık ise alt yapıdan yetişerek Türkiye şampiyonalarında derece alan sporcuları çıkardıkları için Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiççioğlu ve Hendek Halk Eğitim Müdürü Osman Yılkın'a teşekkür etti. 

Denizli'den Hendek'e 8 Madalya

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu da sporcuları kutlayarak, takımın her gittiği turnuvada farkını ortaya koyduğunu ve Hendek'i başarıyla temsil ettiklerini söyledi. Babaoğlu, Hendek Belediyesi olarak sporcunun yanında olmaya ve desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Denizli'den Hendek'e 8 Madalya