Hayatımızın ayrılmaz bir parçası olan bilgisayarlar çok hızlı bir şekilde gelişmektedir.

O kadar hızlı ki bugün aldığınız model, yarın  modeli eskimiş oluyor. Masaüstü bilgisayar, notebook, netbook, ultrabook  derken tabletlere kadar teknoloji gelişti. Bakalım durum nereye kadar gidecek. Tabi bu donanımsal gelişmeler yazılım tarafında son kullanıcıyı cezbedecek noktaya getirdi. Yeni programlar, oyunlar gibi uygulamalar vazgeçilmez olmuştur.

               Artık olmazsa olamzlardan evimizin bir parçası haline geldi. Evde ödev yapılacak, Yarın hava durumu nasıl? A noktasından B noktasına nasıl giderim. Aaaa burası bizim köy. Sosyal paylaşımlar ve sosyal medya . Aracımı satacağım yada alacağım. Saymakla bitmez.

                Düşünelim ve düşünmüşler tüm bunları yanımızda cebimize sığdırsak. İşte akıllı telefonlar ile tüm uygulamaları cebimize taşıdılar. Her çeşit donanımsal ve yazılımsal anlamda akıllı telefonlar mevcut. Bunlar teknolojik anlamda bir kademe bizleri atlattı. Hatta Bazı markalar akıllı telefonu akıllı saat biçimine bile getirdiler. Kol saatinizle görüntülü şekilde görüşeceksiniz. Bu da bana yıllar önce TRT' de yayınlanan "KARA ŞİMŞEK" dizi filmi karakteri kol saati ile konuşma anını  anımsatıyor.

                Bazen düşünüyorum, kızım beş yaşında bu teknoloji ile tanıştı. Kim bilir ileriki yılarda bu teknoloji ne olur.  Bazen hani derler ya eskiler "Bu dünyaya geç gelmişiz" hakikaten  demeden geçemiyorum.

Hayal et ve bi baksın olsun. Ne güzel bir teknolojik hayat.

Gelecekten, teknolojik olarak umutluyum.