Teknik Direktör Nurkan Kayacık ve antrenör Ümit Atış önderliğinde yarışan Hendekli karateciler, etkileyici bir performans sergiledi ve toplamda 16 madalya kazandı. Bu başarıyla Hendek Belediyesi Karate Takımı, gülümsetti.

Şampiyonada Selin Pantu, Ayşenur Gültiken, İlkin Erva Özel, Mehmet Efe Kayacık ve Yusuf Eren Temizel birincilik elde ederken, Egemen Varlıca, Sait Kaan Kuru, Ali Efe Benli, Sevim Öz, Ecesu Erdoğdu, Ayşenaz Başar ve Aysima Salihoğlu ikincilik, Hazlı Bağdatlı, Ecrin Gezgin, İnci Varoğlu ve Ömer Faruk Karabsıyık ise üçüncülük madalyası kazandı.

Batum Open Karate Şampiyonasından Hendek'e 16 Madalya

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenör Ümit Atış, madalya kazanan sporcuları tebrik etti. Kayacık ve Atış, "Sporcularımızın gösterdikleri mücadeleden dolayı mutluyuz ve gurur duyuyoruz. Onlar emek harcıyorlar ve bu şekilde karşılığını almaları bizi memnun ediyor. İnanıyoruz ki daha nice büyük başarılar elde edeceklerdir. Sporcu velilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sporcularımızın her zaman yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu'na bu başarıyı armağan ediyoruz" şeklinde konuştu.

Batum Open Karate Şampiyonasından Hendek'e 16 Madalya

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu, Gürcistan'daki başarılarıyla kendilerini gururlandıran sporcuları kutladı. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu da antrenör ve sporcuları tebrik ederek, "Gürcistan'dan çok güzel haberler aldık. Sporcularımız yine kendilerine ve ilçemize yakışanı yaparak madalyaları topladı. Onlarla bir kez daha gurur duyduk. Türkiye'de karate denildiğinde Hendek'in başarıları herkes tarafından bilinir. Biz her zaman sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Batum Open Karate Şampiyonasından Hendek'e 16 Madalya