Başlamadan önce konuşan Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık, Yusuf Eren Temizel'in uluslararası alandaki başarılarıyla gurur duyduklarını belirtti. Kayacık, “Yusuf Eren, Avrupa Şampiyonasında kürsüye çıkacak yetenekte bir sporcu. Hazırlıklarımızı tamamladık ve başarılı bir kamp süreci geçiren Temizel'in zirveye ulaşacağına inanıyoruz. Bu organizasyonda da ülkemizi altın madalyayla gururlandıracağına olan inancımız tam” dedi.

Avrupa Karate Şampiyonasında Altın İçin Mindere Çıkıyor

Milli karateci Yusuf Eren Temizel ise şampiyonada altın madalya alacağına inandığını belirtti. Temizel, “Çok güzel bir hazırlık dönemi geçirdim, elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kendime güveniyorum ve hedefim zirve. Bunun için gereken mücadeleyi vereceğim. Destek olan kulüp antrenörlerim, ailem, takım arkadaşlarım ve Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Avrupa Karate Şampiyonasında Altın İçin Mindere Çıkıyor

Avrupa Karate Şampiyonası'nda Yusuf Eren Temizel'e başarılar diler, sporcunun göstereceği performansla ülkemize bir altın madalya daha kazandırmasını umarız.