Aslen Dikmen Mahallesinden

Sarıdede  Mahallesinde İkamet eden,
Osman Armağan’ın oğlu, Mustafa Armağan’ın  abisi, Dikmen Münibüscüler kooperatif  Başkanı, Vahap Ulusoy ve Zekeriya Ulusoy’un yiğenleri Hayrettin Özer’in damadı  emekli Lise Müdürü  Yakup Ak ve Din görevlisi Yaşar Ak’ın dayısının oğlu Emrah, Eren ve Emirhan Armağan’ın babaları CENGİZ ARMAĞAN vefat etmiştir. Cenazesi BUGÜN    Dikmen Mahallesinde kılınacak öğle namazı’na müteakip Dikmen Aile Kabristanlığın Defnedilecektir.


Harmantepe Mahallesin’den ,

Merhum Aziz Baş’ın oğlu Recep Baş’ın abisi Orhan, İrfan, Recep ve Belediye’den emekli Burhan Baş’ın babaları FAİK BAŞ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Harmantepe’de kılınacak öğle namazına müteakip Harmantepe Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.     Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur. 


Yenimahalle’den

Merhum marangoz ustası İsmail Sarıkaya’nın kayınvalidesi Hayriye Sarıkaya’nın annesi Mehmet, Beytullah, İsmail Sarıkaya ve Hatice Sarı’nın ananeleri SALİME GÜLER vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Büyük Cami’de kılınacak öğle namazı’na müteakip Çiftlik Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.