HENDEK CUP BAŞLIYOR

Hendek Belediyesi, 10 Numara Sportif, İzmir Gücü Spor Kulübü Derneği ve TR Cup işbirliğinde düzenlenen U9 – U14 arası ‘Uluslararası Hendek Cup Tayfur Havutçu Futbol Turnuvası’ 23 Haziranda Hendek Atatürk Stadyumundaki şöhretler maçı ile başlıyor.

23 – 26 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA

Hendek Belediyesi Uluslararası Futbol Organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 23 – 26 Haziran tarihleri arasında (2008 – 2009 doğumlu) “U9 – U14” arası 6 yaş kategorisinde 92 takım ve yaklaşık 1600 sporcunun katılımıyla ‘Uluslararası Hendek Cup Tayfur Havutçu Futbol Turnuvası’ Hendek’te düzenlenecek. Hendek Belediyesi, 10 Numara Sportif, İzmir Gücü Spor Kulübü Derneği ve TR Cup işbirliğinde düzenlenen turnuvaya birçok şehirden takımlar katılacak.

MAÇLAR 5 SAHADA OYNANACAK

Uluslararası Hendek Cup Tayfur Havutçu Futbol Turnuvası 23 Haziran tarihinde saat 14.00’da Hendek Atatürk Stadyumunda ünlü futbolcuların katılımıyla şöhretler maçı ile başlayacak. Turnuvada Hendek Atatürk Stadyumu, Hendek Yeni Sentetik Saha, Hendek Akova Barış Spor Sahası, Hendek Kazımiye Sahası ve Akyazı da bulunan Sentetik Saha kullanılacak. Ünlü futbolcular ile Hendek Karması’nın mücadele edeceği maçın ardından saat 15.00’da 5 sahada eş zamanlı maçların başlangıç düdüğü çalacak. Gruplar puan usulü yapılıp maçların sonunda çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları oynanacak.

BAŞKAN BABAOĞLU: BU YAZ HENDEKTE FUTBOL ŞÖLENİ OLACAK

Bu yaz Hendek’in dev Futbol organizasyonlarına ev sahipliği yapacağının altını çizen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Kardeş ülkemiz Azerbaycan ve birçok ilimizden katılacak olan takımların mücadele edeceği bir turnuvaya daha ev sahipliği yapacağız. 1600’e yakın sporcunun 5 sahada mücadele edeceği organizasyona tüm halkımızı ücretsiz olarak izlemeye davet ediyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Babaoğlu ayrıca, “Hendek’imizin gururu Milli futbolcumuz Tayfur Havutçunun adını vermiş olduğumuz turnuvada desteklerinden dolayı Tayfur Havutçu başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Futbol gibi spor oyunları etkinlikleri özellikle toplumları, milletleri ve devletleri kaynaştıran en önemli unsurlardan biridir. Buradaki sporcularımız, ulusal ve uluslararası arenada misafirperverliğimizi anlatacak. Hep birlikte Hendek'imizi daha güzel yarınlara taşımak için çaba gösterip bu tarz etkinliklerimiz artarak devam edecek. Turnuvamıza katılım sağlayacak olan tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum. Bu yaz Hendek’te futbol şöleni var” diye konuştu.