Cumhuriyet Halk Partisi Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar Hendek Puna Ortaköy mahallemizi ziyaret ettik.

Tarımda kendi kendine yeten güzel Ülkemizin köylüsü artık üretemez durumda. Mis gibi kokan Puna kavun ve karpuz larına ne oldu.

Bugün geldiğimiz bu noktada çiftçimiz; Artan mazot, gübre ve ilaç  fiyatlarıyla başa çıkamıyor, bu fiyatlarla traktörler nasıl çalışacak. Sorunlarımız çok fazla artık bıçak kemiğe dayandı diyorlar.

Mahalle sakinleri Kuzey Marmara otoyolunun faaliyete geçmesi ile, yağan her yağmurda, yapılan köprü ayaklarından dolayı su kanallarının tıkandığını ve bu yüzden tarlalarının su altında kaldığını ve çok mağdur olduklarını ilettiler. Yetkililerden bir an önce dere yataklarının genişletilerek bu soruna çare bulunmasını ivedilikle talep ediyorlar.

Üreticide, tüketicide zor durumda, gençlerimizin gelecek kaygıları çok fazla, iş bulamamaktan şikayetçiler. Çiftçimize artık sürdürülebilir tarım ve hayvancılık politikaları ile destek lazım.

Ürettiğinin karşılığını alan, daha eşit bir Türkiye özlemiyle aramıza katılan yeni arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, gücümüze güç katıyoruz.

Birlikte başaracağız, Biz büyük bir aileyiz

Nihat BAYRAKTAR 
CHP Hendek İlçe Başkanı