Sakarya Gençlik Merkezi tarafından oluşturulan Sevgi ve Merhamet timleri bu zorlu kış şartlarında hayatta kalmaya çalışan sokak dostlarını unutmadılar.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sakarya Gençlik Merkezi, Sevgi ve Merhamet timleri Sakarya ‘da sokak hayvanlarına yönelik faaliyet düzenledi. Sakarya Gençlik Merkezi Gönüllü gençelerinden ve Gençlik Liderlerinden oluşan ekip Adapazarı/Karaman bölgesinde yol kenarlarında hayatta kalma mücadelesi veren sokak hayvanlarına yiyecek ve mama desteği sağlayarak onlara kendi elleri ile kulübe yaptılar.

Zorlu kış şartlarında hayatta kalmaya çalışan sokak dostlarını unutmadı

Faaliyete Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Yavuz Çangır’da katılarak gençleri yalnız bırakmadı.

Sakarya Gençlik Hizmetleri Müdürü Yavuz  Çangır “ Gönüllü gençlerimizden oluşturulan Sevgi ve Merhamet timleri çalmadık kapı gitmedik yer dokunmatik gönül bırakmamak hedefi ile yola çıkmış ve faaliyetlerini titizlikle sürdürmektedir. Gençlerimizi bu kutsal yolculuklarında yalnız bırakmıyoruz ve devletimizin vermiş olduğu imkanlar neticesinde onların yanında olmaya ve desteklemeye çalışıyoruz. Sakarya Gençlik Merkezi Müdürümüz başta olmak üzere Gençlik Liderlerimize ve olmazsa olmazımız gönüllü gençlerimize teşekkür ediyorum.” dedi. 
Zorlu kış şartlarında hayatta kalmaya çalışan sokak dostlarını unutmadı