KYK SAKARYA’DAN 3. MİLLET KIRAATHANESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Millet Kıraathaneleri müjdesinin ardından harekete geçen KYK İl Müdürlüğü, Sakarya’nın ilk Millet Kıraathanesini Hendek Kız Yurdunda açmıştı. Kısa süre içinde Arifiye’de bulunan Muhammed Fatih Safitürk Yurdunda da 2. Millet Kıraathanesini hizmete açan KYK, İlimizde bulunan 12 yurdun tamamında, yurtlarda barınan gençler için bu hizmeti sunacağını belirtmişti.

3. MİLLET KIRAATHANESİ

Serdivan’da bulunan Rahime Sultan Kız Yurdunda, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi hazırlıkları tamamlayan KYK, bu hazırlıkları 3. Millet Kıraathanesi ile taçlandırdı. Geniş ve ferah bir ortamda, rahat koltuklar ve kütüphanelerin bulunduğu Millet Kıraathanesi, 24 saat ücretsiz çay, kahve ve kek ikramıyla öğrencilerin hizmetine sunuldu.

9 YURTTA DAHA AÇILACAK

KYK İl Müdürlüğünün İlimizde bulunan on iki yurdunun üçünde hizmete giren Millet Kıraathanelerinin, Abdurrahman Gürses (Hendek), Karasu, Geyve, Akyazı, Sabahattin Zaim, Sakarya ve Arif Nihat Asya Yurtlarında da yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan hizmete gireceği öğrenildi.