Ağustos Ayı İlçe Başkanları Toplantısı Haber Metni

AK Kadınlar milletvekillerini ağırladı.
AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları’nın ilçe başkanları toplantısına bu ay Milletvekilleri Hasan Ali ÇELİK  ve Ali İhsan YAVUZ misafir oldular.


AK Parti Sakarya Kadın Kolları’nın her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği  İlçe Başkanları Toplantısı bu ay İl Başkanlığı’nda yapıldı. Ramazan ayı sebebiyle yoğun çalışmalar sürdüren AK Kadınlar, ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında geniş değerlendirmeler yaptı.

Ramazan ayı süresince her ilçede gerek teşkilat gerekse hane iftarlarına katılan AK Kadınlar, çalışmalarına hız kesmeden devam etti. 

Sakarya’nın 16 ilçesinden gelen İlçe Kadın Kolları Başkanlarına hem yerel hem de genel siyasetle ilgili istişarede bulunan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem ERDOĞAN ATABEK, ilçe teşkilatlanmaları ve yereldeki çalışmalarla ilgili her ilçenin raporlarını inceledi.

ÇELİK : Kadınlar her kapıyı çalar, her kalbe girer.
İlçe Başkanları toplantısına misafir olan AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali ÇELİK, kadınların sahip olduğu geniş çevre ve sınırlardan bahsetti. Ramazan ayı sebebiyle gerek teşkilat çalışmalarında gerekse yardım çalışmalarında yoğun şekilde çalışan kadınlarımızı, hem toplumun hem de teşkilatın en önemli parçası olarak değerlendirdi.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları başkanlığında 16 ilçede yürütülen iftar ve yardım çalışmaları hakkında bilgi alan Hasan Ali ÇELİK, yardımlaşmanın önemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Konuşması sırasında, hem üniversitelerde hem de liselerde yaptığı söyleşilere değinen ÇELİK, bu söyleşilerin öğrenciler üzerindeki etkilerini anlattı. Söyleşilerinde siyasetten daha fazla, gençlerin sosyal gelişimlerine yer verdiğini söyleyen ÇELİK, bu çalışmaların bizler için önemli olduğunu kaydetti.

YAVUZ : Gelişmeleri şaşkınlıkla izliyoruz.
İlçe Başkanları toplantısına misafir olan diğer AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan YAVUZ, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 
Son dönemde yaşanan siyasi ve diplomatik gelişmeleri hem Türkiye hem de dünya gözünden bakarak değerlendirmemiz gerektiğine değinen YAVUZ,  yaşananları şaşkınlıkla izleyip analiz ettiğini belirtti.