CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDEN SERDİVAN TURU

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl ve İlçe yönetimi, Milletvekili Engin Özkoç’la birlikte Serdivan’da bir dizi ziyarette bulundu. 

CHP Milletvekili Engin Özkoç, İl Başkanı Ecevit Keleş, İlçe Başkanı Haluk Akbay, il ve ilçe yöneticileri, Serdivan’da iki günlük bir ziyaret programında Serdivan esnaf ve vatandaşlarıyla buluştular.

32 EVLER MAHALLESİ

Pazartesi günü 32 Evler Mahallesi semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluşan CHP’lilerin ilk durağı 32 Evler Hacı Bayram Camii kahvehanesi oldu. Buradaki vatandaşlarla uzun süre sohbet eden heyet daha sonra semt pazarındaki esnaflarla görüştü. Heyet, pazar ziyaretinin ardından Fevzi Çakmak İlk Öğretim Okulu’nu ziyaret etti. Okul ziyaretinde okulun durumu hakkında bilgi alan Milletvekili Engin Özkoç, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi olarak eğitimdeki durumu yakından takip ettiğini belirtti. 

MOBİLYACILAR ÇARŞISI

CHP’li heyetin Salı günü düzenlediği programda Mobilyacılar Çarşısı ziyaret edildi. İl Başkanı Ecevit Keleş, İlçe Başkanı Haluk Akbay ve partililerin bulunduğu esnaf ziyaretlerinde esnafın sorunları dinlenerek Serdivan’la ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.