AK Parti Sakarya İl Disiplin Kurulu üyeleri aylık mutat toplantısını bu ay Ramazan ayına denk gelmesinden dolayı Yenikent’te iftarda bir araya gelerek gerçekleştirdi. Yenikent Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik’in ev sahipliği yaptığı iftar programına AK Parti Sakarya İl Disiplin Kurulu asıl ve yedek üyelerin katılımı ile gerçekleşti. İftara İl Disiplin Kurulu Başkanı Nezif Dede, Disiplin Kurulu üyeleri Ömer Kurteş, Hasan Serdar Baykal, Kemalettin Kaya, Sezai Akyol, Şevket Ayaz ve Murat Kefli katıldılar.


Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Nezif Dede yaptığı açıklamada; İl Disiplin Kurulu üyelerimizle her ay mutat toplantılar yapıyoruz. Disiplin Kurulunun görüştüğü bir dosya olmasa bile kurul üyeleri ile her ay düzenli bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıyoruz. Bu ayki toplantımızın da Ramazan ayına denk gelmesi münasebetiyle yedek üyelerimizin de katılımıyla iftar programında bir araya gelerek birlikteliğimizi sürdürmek istedik. Yenikent’te bu güzel ortamda bizleri ağırlayan Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik’e de teşekkür ediyoruz dedi.


Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, geçmişte partinin çeşitli kademelerinde birlikte görev yaptığım arkadaşlarımı şimdi İl Disiplin Kurulu üyeleri olarak Yenikent’te ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Arkadaşlarıma bu görevlerinde başarılar diliyorum dedi.