Saadet Partisi Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda bu gün divan toplantısı gerçekleştirildi. Divan Toplantısı iki bölüm halinde yapıldı, birinci bölüm basına açık gerçekleştirilirken, ikinci bölüm basına kapalı olarak gerçekleşti.

Divan Toplantısına Sakarya Saadet Partisi İl Başkanı  Eyüp Yıldırım ve Erkaban Hocanın vefatı esnasında başında Yasin'i Şerif okuyan ve son anların da yanın da bulunan Hasan Damar Hoca nın konuşmaları damgasını vurdu. 

Saadet Partisi Olarak Yasadıkları Yayın Yasakları ve Önlerine Cıkan Engelleri Belirten İl Başkanı Eyüp Yıldırım gündemdeki ülke sıkıntıları konusunda konuşmalarıyla katılımcıları bilgilendirdi. 

Basına Kapalı olan ikinci kısım sonrasında Hendek Saadet Partisi İlçe binasına gelen partililere Simit ve çay ikramında bulundu.

Ardından Sakarya Saadet Partisi ve Orman Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hatıra Ormanına fidan dikimi için hareket edildi.

Sakarya Saadet Partisi İl Başkanı Eyüp Yıldırım ın Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda yapmış olduğu konuşmaları aşağıda yer alan video dan kapsamlı bir şekilde izleye bilirsiniz.