Hendek Mhp İlçe Teşkilatı ve İl , İlçe temsilcileri 10. Olağan kongresi için Hendek Belediyesi Sosyal tesislerinde bir araya geldi. Olağan kongre saat13:00 olarak belirtilse de çeşitli il ve ilçelerden gelen parti üyeleri nedeniyle Olağan kongre 13.45 saatinde başladı.

Kongreye İl merkezin den MHP Sakarya Milletvekili Münir KUTLUATA , MHP İl Başkanı Orhan ÜNVER, MHP Genel Başkan Danışmanı Recai COŞKUN, MHP İl Genel Meclis Grup Başkan Vekili Salih OKUTAN, MHP Eski İl Başkanı Mehmet Erdoğan Muharrem BÜLBÜL , Zihni AÇBA, yanı sıra MHP il temsilcileri, muhtar ve çeşitli sivil toplum üyesi başkanları katıldı.

10. Olağan kongresini yönetmek üzere Divan Başkanı olarak MHP Milletvekili Münir KUTLUATA , divan kuruluna Muhittin DERMAN, Salih OKUTAN, Osman YAN, Engin GÜLLÜ seçilmesinin ardından Kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından kongrede gündeminde olan maddelerin görüşülmesine geçilerek kongre sürdü.
Kongrede içeriğinde söz alan parti üyeleri ve konuklar ülke gündemi konusunda çeşitli siyasi ve genel konulara değinerek kongreye katılan katılımcılar ile düşüncelerini paylaştılar.

Konuşmaların ardın dan Yeni Yönetim kurulu üyeleri Partililere tanıtıldı ve Seçime geçildi.

İkinci dönem İlçe Başkanlığı görevine seçilen Avukat M. Levent BÜLBÜL Kongreye katılan ziyaretçilere ses
10. Olağan kurul sonrasında MHP Hendek ilçe teşkilatı Yönetim  bölümündeki isimler şu şekilde oldu.; İbrahim Hakkı HAKKAKUL,  Yaşar ORUÇ , Nurettin KÜÇÜK, Adnan PEKHAMARAT , Yaşar AYGÜNEŞ, Burhan NAMLI , Büşra KANDİL , Hasan ÇALMAN , Hasan YAZAR , Ahmet AY , Abdullah ÇAKIR , Ahmet Yılmaz SARAÇ , Hasan KOZ , Şahin AYAZ , Şahin KALYONCU , Turgut BABAOĞLU , İsmail BAYKAL , Ali ÜSTÜNCAN oldu,